El més destacat:

Pantalla panoràmica XXL de 5 «(13 cm)
Vegi millor i condueixi amb més facilitat amb una pantalla panoràmica. La tecnologia de pantalla tàctil l’ajudarà a gestionar el seu dispostivo, fent el seu ús un plaer.
IQ Routes ™
Només TomTom analitza els desplaçaments de milions de conductors per calcular la ruta més eficaç depenent del moment del dia. Imagini una ruta que tingui en compte les hores puntes, els semàfors, els passos de vianants, les sortides de col · legis o fins i tot l’horari comercial, cada minut de cada dia. Així de intel · ligent és IQ Routes!
Indicació de carrils a la carretera
Mostra amb claredat què carril prendre en cruïlles i desviaments, per no perdre un gir. A les cruïlles i desviaments més complicades de les autopistes, es presentarà el desviament en 3D al dispositiu perquè vostè condueixi relaxat i segur.
Tecnologia Map Share ™
Feu correccions del seu mapa i beneficiïs de forma totalment gratuïta de les milers d’actualitzacions notificades cada dia per altres usuaris TomTom.
Garantia de mapa més actualitzat

TomTom XXL EUROPA